فهرست ها

برگزاری نشست مشاوره راهکارهای افزایش صمیمیت در خانواده به همت اداره کتابخانه های عمومی شهرستان آران و بیدگل

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان اصفهان، نشست مشاوره راهکارهای افزایش صمیمیت در خانواده با حضور دانش آموزان،والدین و معلمین مدرسه پسرانه مفید و همت اداره کتابخانه های عمومی شهرستان در تالار اندیشه این اداره برگزار شد.

با همکاری مدرسه پسرانه مفید صورت گرفت

برگزاری نشست مشاوره راهکارهای افزایش صمیمیت در خانواده به همت اداره کتابخانه های عمومی شهرستان آران و بیدگل

به همت اداره کتابخانه های عمومی شهرستان آران و بیدگل و با همکاری مدرسه پسرانه مفید نشست مشاوره راهکارهای افزایش صمیمیت در خانواده در تالار اندیشه کتابخانه عمومی استاد موذن پور آرانی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان اصفهان، نشست مشاوره راهکارهای افزایش صمیمیت در خانواده  با حضور دانش آموزان،والدین و معلمین مدرسه پسرانه مفید و همت اداره کتابخانه های عمومی شهرستان در تالار اندیشه این اداره  برگزار شد.

جواد رنجکش کارشناس ارشد مشاوره و روانشناسی از مدرسین این نشست د ابتدای جلسه گفت:

 قصد ما از برگزاری این نشست  آشنایی شما  با مفهوم صمیمیت در خانواده، عوامل ایجاد آن، راهکارهایی برای افزایش صمیمیت و نقش آن در خانواده است.

وی افزود: صمیمیت به معنای ایجاد رابطه­ عمیق با دیگران است.این رابطه­ عمیق ابعادی دارد که شامل جسمی، فکری و عاطفی است. در خانواده وجود هر سه بعد صمیمیت بسیار ضروری و لازم است. خصوصا در رابطه ی میان والدین و فرزندان تقویت این رابطه بسیار حیاتی و سرنوشت ساز است و حتی بر تاثیر مادر بر پسر خانواده نیز بسیار مهم است. چون نحوه­ ی زندگی و آینده ی فرزندانمان به میزان این صمیمیت بستگی دارد.

وقتی که صمیمیت در میان اعضای خانواده افزایش پیدا کند، به تبع آن نشاط و آرامش در خانواده افزایش پیدا می­کند. از طرفی باعث ایجاد تمرکز و مدیریت صحیح در برابر بروز مشکلات احتمالی می گردد. از این رو ایجاد صمیمیت نقشی اساسی در استحکام بنیان خانواده دارد.

احمد رضا سعیدی کارشناس ارشد علوم تربیتی دیگر مدرس این جلسه در ادامه گفت: چنانچه در زندگی و در میان افراد خانواده صمیمت و رابطه عمیق جسمی، فکری و عاطفی وجود نداشته باشد، اعضای خانواده و خصوصا فرزندان در مواجهه با مشکلات و سختی ها دچار استیصال می شوند و ممکن است که به دنبال راه های غیر متعارف و نسنجیده برای حل مشکلات خود بگردند. هنگامی که فرد در خانواده جایی نداشته  باشد به دنبال جایی می گردد تا شخصیت خود را در آنجا پیدا کند و به اثبات برساند و نتیجتا از محیط خانواده دور و دورتر می شود.

هنگامی که صمیمیت و احترام در خانواده وجود داشته باشد، فرزندان هم ناخودآگاه به کانون خانواده جذب می شوند و برای  حل چالش های به وجود آمده از پدر و مادر خود استمداد می طلبند. اینگونه است که والدین نیز می توانند بهترین نوع تربیت را برای فرزندان خود داشته باشند. ذهن فرزندان از ابتدا بسیار پاک و عاری از هر گونه خوبی و بدی است. اگر والدین با تربیت صحیح و صمیمیت و احترام این ذهن پاک را پر کنند، آنگاه در آینده فرزندان موفق و دارای اعتماد به نفس بالا خواهند داشت که از وجودشان لذت ببرند.

شایان ذکر است مقرر شده تا هرماه  این نشست در تالار اندیشه کتابخانه برگزار گردد.

 

اخبار و اطلاعیه